2:a nyförvärvet....

Så var då Skien Ishockeyklubbs 2:a nyförvärv klart inför säsongen 2012/2013.
Kontraktet ligger signerat och klart på köksbordet i en tvåa i centrala Lidköping. En viss doft av kebab kan smyga sig med i kuvertet som under dagen imorrn kommer postas till Åsen.

Spelaren gästade tillsammans med sin sambo Skien under helgen som gick och det var tydligen tillräckligt för att de skulle fatta beslutet att flytta till Telemark.

Spelaren var även gäst under Skien IHKs Try-Out och gjorde under dessa ispass och match ett väldigt gott intryck på coachen, ledningen samt även på redaktionen på Hockeyns Bakgård då han imponerade med smörpass på smörpass och två fina baljor under matchen!

Spelaren det handlar om är Robbin Kristiansson! Han kommer ifrån en 4:a årig sejour i svenska fd. Division 2 klubben HC Lidköping.
Robbins moderklubb är klubben med hockeySveriges coolaste logo, Grästorp IK.

 Han har även meriter från J-20 Elit där han representerade Vänersborgs HC.

Robbin beskrivs som en spelfördelande center som tycker om att ha mycket puck och sätta sina lagkamrater i bra lägen. En gott skolad spelare som alltid sätter laget i första hand.
Robbin är dessutom en oerhört trevlig kille, med stor ödmjukhet och seriositet. Han kommer passa som en bastant lösing efter träning hos oss i Skien IHK!


En glad Robbin (i mitten) gratuleras av diverse kundvagnskillar efter en balja i Lidköpings dress.

Intervju med Robbin publiceras vid okänd tidpunkt, så håll utkik kära läsare :)


Varmt välkommen till Telemarks Stolthet, Skien IHK Robbin!


/ Captain #6

Trackback
RSS 2.0