U-11 avslutning & Medaljregn

Jag och min trogne kamrat Ola Higgins har denna säsong varit tränare för klubbens U-11 lag. Detta lag är fullt av fantastiska gutter och jenter och påminner mig starkt om vårt underbara och legendariska Team 88 gäng från KIK-tiden. Det finns en sammanhållning i detta gäng som man skådar alldeles för sällan. Man har kul på varenda träning, man ger järnet. Samt så har man några tränare som älskar att köra "Stora 8an", "Svarte-Pitter", "Fyrklövern" mm mm.
Vi (jag & Ola) kan redan nu börja se de olika profilerna i laget. Ett helt underbart gäng helt enkelt med fantastiska föräldrar och ledare runt omkring!
Vi tycker det har varit ett oerhört skojigt och lärorikt år med många skratt och goda stunder! Det bästa av allt är att se grabbarnas och tjejernas utveckling under denna säsong!! Vilka framsteg vi fått se!

Ikväll hade vi avslutning. Och laget slapp för första gången på hela säsongen åka Stora 8an 36 gånger som uppvärmning. Man slapp Fyrklövern. Men Svarte-Pitter slapp dom minsjäl inte undan. Is-Rugby, Tunnel-tåget och andra små trevligheter fick avluta säsongen. Vi funderade på att köra Fredrik Sigfridssons favorit, Stripp-straffar. Men var eniga om att det nog får vänta nåt år.
Kommer aldrig glömma åren då vi var på träningsläger i det glamorösa Glimåkra. Stripp-straffar i gympasalen som vi bodde i var tradition varje kväll. Vill minnas att det nästintill alltid var "Sigge" och "Dagge" som var mest naken....
Efter träningen ikväll bjöds det på pölse i lumpe, eller pölse i bröd, brus samt lite goa kagor som dessa fantastiska föräldrar fixat.

 
Som avslutningsgåva fick vi ledare en stor bukett rosor (nu blir sambon glad), ett paket innehållandes en hypermodern väderstation samt en klassisk avslutningsmedalj. TACK!! :)

Sitter just nu och håller tummar och stortår för Hv71 här i soffan. Kom igen HåVe!!
8 kvar, de måste fixas!
Frölunda håller på att ordna fram en sjunde och avgörande match uppe i Gävle då man nu leder 3-2 hemma mot Brynäs.
Kvalet till Allsvenskan är också igång ikväll. Ett Superderby i Telenor Arena där Karlskrona verkar köra över Kallinge/Ronneby, 5-2. Olofström ligger under uppe i Haparanda mot Asplöven, 2-1 och Sundsvall-Borås står 2-2.

Imorrn blir det isträning med a-laget för första gången denna veckan för min del. Skall i samband med denna knäppa ett par fina muschebilder. Har varit ganska blåsigt här i Skien de senaste dagarna så jag hoppas Martin, Tim, Sindre och de andra ungguttarna hållit sig inomhus....


Vill även passa på att gratulera en utav mina absolut bästa kamrater och hans underbara sambo därhemma som i helgen fick sonen Maximilian!
GRATTIS ROBIN OCH MIA!!
 

Komigen HåVe!!

Tack för i afton gott folk!


/ Captain #6


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0