Skien IHK vs. Nesøya IL



Hittade dessvärre ingen logo från Nesøya IL, därav den uteblivna traditionen med loggorna i början på inlägget.

Imorgon är det så dags. Skien IHKs viktigaste kamp på 47 år.
Hemma på Isstadion tar vi emot tabellfyran från Oslos rikare delar.
Det kommer bli en stor match, där det talas om ännu ett publikrekord.
En närmast elektrisk stämning väntar oss, när vi dragit på oss den blå munderingen och skrinnar ut på en blankfrusen is inför ett kokande hav av människor ståendes på den läckert ljusa trätribunen.

Nervositeten smyger sig på såhär kvällen innan. Pressen från alla utifrån, från klubben och inte minst från oss själva ökar nu för varje minut. VI SKA FIXA DETTA, VI SKA VINNA SERIEN!!

Matchen imorrn kommer säkerligen bli en fin hockeymatch. Nesøya IL är som sagt ett lag som VILL spela ishockey. Av den varan finns det inte så många lag i vår serie. Därför uppskattar man de lagen, och ser framemot de matcherna lite extra.
När vi möttes på bortaplan var det god kvalitet på ishockeyn i 60 min, trots att siffrorna rann iväg litegrann. De började inte svina som alla andra. Hoppas på något liknande imorrn...

Dessvärre har jag inte en aning om hur laget imorrn ser ut. 2 utav våra 3 polacker har dragits med småskavanker den senaste tiden. Mariusz sägs ha rest hem till Polen för att få nån form av special-akupunktur för sin onda rygg. Den andre (före detta OS och VM spelare för Polen), Miroslaw Copija fick i förra matchen en rejäl smäll på knät. Hans läge bedöms som "från dag till dag".
Ola H lämnade idag klartecken för matchen imorrn. Han spelar. Men det ska tydligen inte vara helt 100 ännu. Chansen finns att han blir bort-tradad imorrn på NHL12. Isåfall måste han stanna hemma för att krita på kontraktet. Men ska vi säga, 55/45 till att han är med på isen kl. 19.15.

Nu kör vi boys, nu tar vi hem det här imorrn!!



Hemma har det spelats fina matcher ikväll. Olofström och Kallinge/Ronneby formligen krossade Wings respektive Nyköping på hemmaplan. 8-2 och 8-3. Grymt! Tror minsjäl både OIK & KRIF fixar de här redan på fredag.
Karlskrona visade styrka och slog Vita Hästen hemma med 4-3 efter sudden. Tror dock de blir för tungt att vinna uppe i Norrköping.
Malmö Redhawks slog Oskarshamn övertygande på bortaplan, samtidigt som lillebror Rögle slog Västerås. Rögle leder serien på 8, MIF skuggar på 7. Vågar man hoppas på Kvalserien för MIF!? Hoppas hoppas! 


/ Captain #6


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0