Serieguld!

Kloakråttorna från Drammen dök upp vid Skien Isstadion styva 2 timmar före nedsläpp. De gjorde det med den seriösa tron om en "enkel" seger mot seriens i särklass bästa lag, Skien IHK. De gjorde det med 16 utespelare och 2 keepers (årsbästa för våra motståndare). De gjorde det med samma svin-hockey som i bortamatchen (Drammen Kloakråttor = Norges svar på Jonstorp).
Men ack så fel det kan bli ibland....
Innan matchen och den stora förnedringen var slut hade de hunnit byta keeper, den nya keepern hade hunnit åka på ett kraftigt HS (CS-språk), hunnit gråta ut hos domaren, hunnit gråta ut i speakerbåset, hunnit spela gammal hederlig svina-hockey samt hunnit skämma ut sig rejält.
Gamla materialaren (för övrigt king) i Osby, Peter hade hängt på sargkanten och med glädje hävt ur sig "De ä en jävla grisahockey du spelar häär!!!".
Slutresultatet, 14-5 speglar matchen väl. Det var rett o slett (fin norsk va!?) en ren utskåpning.

Jag har ingen aning om killarna i Drammen lider av självinsiktsbrist eller vad det är frågan om. Deras besvikelse efter matchen och deras uppträdande under den samme skvallrade iaf om att dom trodde att det var dom som nyss vunnit serien. Dom trodde på allvar att dom var bättre än oss trots typ 10-2 på tavlan. Jösses....

Matchen idag var GRYM från vår sida!! Jag har under min tid här i Skien IHK aldrig varit med om den inställning och fokus som infann sig i laget dryga timmen innan match. Vi skulle bara vinna detta, och vi skulle göra det riktigt ordentligt!
Idag visade vi publiken som hade traskat ner till hallen hur vi kan spela, när vi vill. Iaf i de 2 första perioderna. I den sista blir det lite avslaget, men vafan. Vi ledde väl med en 11-2 eller nåt. Och då ser man mest framemot en mumsig proteinshake (eller öl, som idag), en bastant lösing samt en helande dusch. Men vi avslutade det trots allt och vann en stor seger!

Kloakråttorna kunde sätta sig i bussen (om de har någon sådan, tveksamt) och åka hemåt till sitt plåtskjul med svansen mellan benen.

Efter kampen serverades champagne i garderoben (norska för omklädningsrum). Marius hade byggt om sin plastback som han vanligtvis bara använder på bortamatcher till en bar. I den fanns snö, och en massa öl. Festen var given och samtidigt som segersången "Ain´t no mountain high enough" dunkade i Tims mäktiga ljudanläggning så duschades det, dracks öl, snusades och allt annat sånt som bara sker i en hockey-garderob! En helt underbar känsla helt enkelt!

Efter garderoben flyttades festen en våning upp i hallen, nämligen in i klubbrummet. Där väntade pizza, öl och diverse andra polska delikatesser... Bergen, den stackarn råkade hamna mellan polackerna. Behöver jag säga att det blev rekord-tidig kväll för Bergen?

Jag själv har ju besök från Sverige, samt så har jag er trogna bloggläsare att tänka på. Så det fick bli en relativt städad afton ;) Hittar ni några stavfel eller annat så vet ni varför ;)
Annat blir det den 30e mars, avslutningsfest samt avslutning för Mustaschkampen. Ungguttarnas mustascher växer som nypärorna därhimma i maj. Bilder kommer måndag eller tisdag.
 
14-5 mot serietrean, jadu, det säger väl det mesta om vårt lag, FANTASTISKT!!

SERIEGULD SERIEGULD SERIEGULD, SERIEGUUULD SERIEGUUUUUUUULD!!!!!!!!!SERIEMESTER


/ Captain #6


Kommentarer
Postat av: Jan Tore Siljedal

Takk skal du ha Ted, for din ledelse av laget frem til seriegull. Det betydde enormt mye for klubben og meg personlig. Tusen Takk og Grattis og takk for en flott blogg du har startet.

2012-03-10 @ 23:40:47
Postat av: Knut Nordstrøm

GRATULERE! og gratulere til bergen som vant feiring..

2012-03-11 @ 13:58:16
Postat av: Ted

Takk själv Jan Tore :) Har bara gjort mitt bästa! :) Takk även till dig Knut! :)

2012-03-11 @ 20:57:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0