Säsongsavslutning, Skien IHK vs. Ringerike II

  vs. 

Då var det dags, säsongsavslutning. Blir ju som bekant inget kvalspel. Seriesegern säkrade vi förra helgen, vilket givetvis var riktigt skoj!
Nu ska vi ta emot ett Ringerike II som ligger på 7e plats (av 9) hemma på Isstadion. Matchen på bortaplan får nog anses som den sämsta från vår sida denna säsong. Tror vi vann med 8-6 efter att ha spelat nästintill hela sista perioden med typ 8 man. Ola H fick matchstraff och polackerna utgick alla med skador vill jag minnas. Är väl ungefär det jag minns från den matchen. Men resultatet tyder ju även på att båda lagen spelade utan keepers emellanåt.
Tvivlar på att deras lag innehöll några fina profiler. De hade jag kommit ihåg isåfall!

Känns lite konstigt att spela en match som inte betyder nåt överhuvudtaget. Mer än att vi har chansen att lägga ytterligare en vinst i kolumnen såklart. Och det är väl inte helt illa ändå. Ne, vi kommer gå stenhårt för en ny seger! Kan ju inte avsluta säsongen på ett bättre vis!
Resultatmässigt finns det absolut ingenting att klaga på denna säsong. Vi har klart och tydligt visat att vi är bäst i serien, gott det!

Klockan 18.30 är det nedsläpp på Skien Isstadion.
Tag gärna med en god bok, så ökas bibliotekskänslan på!


Har ikväll bevittnat en kvalmatch till GET-ligaen. I Tönsberg Ishall såg jag ett heltaggat Tönsberg Vikings fullständigt mangla Comet. 12-0! 12-0 i en kvalseriematch!!?? Helt sjukt!! Kändes som om Vikings var en man mer på banan i hela matchen. Ne, det ska mycket till för att Vikings ska missa platsen i GET-ligaen nästa säsong. Grymt imponerande!!
Vad som dock inte är imponerande är deras lada. Usch och Tvi vale för den! Idag var där 697 åskådare. Knökfullt! Ryggont är bara förnamnet efter att ha suttit på deras läktare (läs smala trappor)! Undrar om Tönsberg Vikings erbjuder naprapat tider en gång i veckan till deras säsongskortsinnehavare? Hur i allsin dar ska det fungera att spela GET matcher i den ladan!?

Tyringe toskade ikväll borta mot IK Pantern i Kirseberg. Ser ut som om deras chanser att nå ettan nu är väldigt små. Blir nog resor till bla Sölveshov nästa säsong för Tsos, för Sölveshovs hemmakrigare Sölvesborg IK tog ikväll klivet upp i tvåan. Stort grattis!! Blir fina matcher, Osby-Tyringe-SIK!

Får passa på att hylla min Övikstjej till sambo. Grattis Modo till segern ikväll, det var i grevens tid!

Nedsläpp 18.30 imorrn alltså, så vet ni var kvällen skall spenderas ;)


/ Captain #6


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0