Mustaschkamp, FINAL!!

Ja, så kom den då. Dagen då ungguttarnas enorma slit den senaste månaden skulle få ett slut. Måste säga att jag är djupt ärad och stolt över grabbarna! De tog den här tävlingen till sig, trots att de har åldern och ansiktsbehåringen emot sig...
De kämpade, slet och tog till alla möjliga medel för att vinna!

Jag hade med hjälp utav min sambo fixat ihop ett litet paket till vinnaren bestående utav två fina flaskor med hemligt innehåll. Det verkade som att innehållet uppskattades, för det tog nämligen slut i rasande fart...

Nu är tävlingen över och alla flickvänner, sambos, fruar, mammor mm kan andas ut. Kanske även lärare och klasskamrater i vissa fall (läs Martin Skipsgård Nilsens).

Här kommer de då, slutbilderna med en liten kommentar från juryn:

 
Tim Ailo Myklebust
Juryns omdöme: Smakfull mustasch. Väldigt grov och vältrimmad. Gillar skarpt den lite lätt grå betoningen som matchar valet av kostym väldigt väl.


Tore Lundsör
Juryns omdöme: Stilrent val av mustasch. Klassisk färg, kolsvart. Tät och klitschig mustasch där juryn blev starkt imponerad av den något snéa utformningen och placeringen, vilket tyder på att innehavaren bör gå kurs i ansiktsrakning. Kanske i det militära?


Stian André Gundersen
Juryns omdöme: Oerhört glad mustasch. Valet av färg (råttfärgad) imponerar på juryn. Dock inte så tät. Men välansad vilket tyder på stor kapacitet inom "nopp" yrket. Kanske vore nåt för Skin Tonic på Herkules att anställa?


Martin Skipsgård Nilsen
Juryns omdöme: Tät, mustig mustasch. Valet av färg är naturlig och ger en fin symmetri till mannens hårfärg. Imponerar även med placering och ser ut att ha god hand med hyveln. Den något spända överläppen framhäver mustaschens kraft.


Sindre Björlo
Juryns omdöme: Något "smalare" val av mustasch. Frankrike-inspirerad. Den utsökta utformningen med början från näsans underkant imponerar. Innehavarens modeinspirerade framtoning gör den här mustaschen till väldigt beryktad i Skiens nattliv.


Andreas Söberg Holte
Juryns omdöme: Super-Mario variant. Röd keps och ett par hängslen hade gjort denne till stark utmanare. Imponerande täthet. Imponerande växt. Innehavaren dök upp efter ett par veckor i Danmark och visade att denne ville vara med och slåss om priset. Aftonens grövste!


Och tillslut, TÄVLINGENS VINNARE!!!!!

Sebastian Ödegården
Juryns omdöme: Den något suddiga bilden förtar lite av denna mustasch. Juryn väljer att skylla bilden på att timman var sen. Kärleksfull mustasch som blivit putsad och ansad med omsorg. Den något mörka tonen ger starka vibbar från Günthers omstridda mustasch. Oerhört stilren, matchar denne modeikons utséende väldigt väl.


    
En lycklig vinnare tar emot priset av en lycklig kapten!

GRATTIS SEBBE!!
Och till er andra (utom Andy Söberg Holte), raka inte er nu. Det kan komma nya tävlingar om ett par år och ni har nu skaffat er en fin grund att stå på!

Återigen, jag är stolt över ert slit denna månaden grabbar!

GRATTIS IGEN SEBBE!!


/ Captain #6

 


Kommentarer
Postat av: Hockeyfru

Tack & lov, ÄNTLIGEN är mustaschkampen över! Kan avslöja att jag nu ikväll kommer att låsa in kaptenen i badrummet och jag släpper inte ut honom innan han har rakat bort mustaschen! Så skulle det mot förmodan dröja innan bloggen uppdateras nästa gång så vet ni varför - då sitter han och tjurar inlåst i badrummet...

2012-03-31 @ 17:12:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0