Hundbajs...

Jaa, då va vi hemma efter säsongens sista bortaresa i bussen (Tack Gud!!!). De senaste matcherna har det varit många tomma säten i bussen. Så, klubben hade idag beslutat att hyra en mindre och minst 10 år äldre buss. Det roliga var att vi ikväll mönstrade den största truppen för denna säsongen. Men men, lite mys med grabbarna är ju aldrig fel. Det var även en ny chaufför. Hur många Lasse Kongos finns de i Norge egentligen!?
När jag först klev på bussen för att lämna jacka och diverse möttes jag av en otrolig stank. Det kändes ungefär som att bli slagen av en 20 kilos slägga rakt i ansiktet... Chauffören hade lyckats trö i en hundbajs... Som han sedan lyckats sprida ut längs hela golvet i den ålderstigna bussen.

När bagarna och plastbackarna var packade och bussen höll på att fyllas upp möttes vi av en trevlig överraskning. Andreas Söberg Holte befann sig precis utanför Isstadion och lirade frisbeegolf med några polare. Killen studerar i Danmark, men hade några dagar ledigt och bestämde sig för att åka hem till Skien. Tilläggas bör att han oftast när han är hemma är med och tränar och spelar. Och ja, Andy fick frågan om o följa med. 
Han lämnade polarna och alla frisbees, löpte i hög hastighet de dryga 200 meterna hem till huset och hämtade sina grejer. Vilket hjärta den killen har!! Gravt jetlaggad efter den lååånga resan från Danmark natten innan befann han sig nu på bussen och bad för sitt liv, precis som alla andra resenärer.

Denna buss saknade TV, OCH toalett... Men hundskit hade den minsjäl...

Matchen då, jo en ny storseger, 10-2 mot ett Jutul som dagen till ära hade förstärkt laget med 6 spelare från deras "förstalag". Varav den ena, deras sk. stjärna (en kille med kundvagn för ansiktet) drog på sig ett matchstraff i ren frustration drygt halvvägs in i matchen. Inte lätt att vara juniorstjärna och få storpisk när man kommer ner från 1 Division.
Matchen var jämn första 20. Kanske berodde detta på den obefintliga uppvärmningen!? Sen var vi varma i kläderna och det kunde börja rinna på i vanlig ordning.

Daniel Lindblad hade idag valt att göra comeback och valde att ansluta till kampen iklädd endast, och då menar jag endast pyjamas. Rykten spreds på bussen att comebacken berodde på att han inte vill ställas emot A-laget i den årliga A-lag vs. Old Stars kampen om några veckor (man måste gjort 5 matcher för a-laget för att slippa möta oss). Men vad gör det, han får göra hur många comebacker han vill om han fortsätter spela som idag! 2+2 noterades han för, samt ett par grymma backcheck!

Tidigare nämnda Andy stod idag för en sak jag aldrig någonsin sett förut. Han slänger sig och täcker skott i offensiv zon! Vilket hjärta, jag säger bara det, vilket hjärta den killen har!

Kristian J. Nesse stod idag för sin seniordebut. Och som han gjorde det! Lugn, trygg och inget klödd! Riktigt stabil insats från Kristian som spelade hela matchen iklädd Bretts K2 skridskor. Imponerade dessutom i bussen då han som junior blev tillsagd att ta soporna. Var nog den förste junioren denna säsongen som inte tjabbade emot ang soporna ;)

Martin Skipsgård Nilsen gör återigen en stormatch! Det var han som höll oss kvar i matchen första 5 när vi utespelare var kvar i den underbara bussen och njöt av doften. Ett par svettiga räddningar som säkert självaste Ron Hextall blivit impad av.
Apropå Hextall, Jutuls keeper var slående lik honom då han kastade sig hejdlöst rakt ut i isen med klubban i högsta hugg när undertecknad skar in från kanten.

2+2 blev det för min del idag. Lyckades få in ett slagskott från rödlinjen, är Hextall blind nu också?

Den karismatiske Ola H deltog ej, han låg hemma, tryggt nedbäddad i soffan med PS3 kontrollen i sin hand. Nej usch för maginfluensa, lider med dig Boulen!

Nu är vi endast en seger ifrån GULDET!
Kanske kan vi greja de redan imorrn, då vi ska möta ett förstärkt Tönsberg II på bortaplan. En ny LADA på listan...

Inför matchen kommer imorrn, eller idag kanske de blir :)

Tack Gud igen! För att vi slipper åka till Baerum Ishall mer denna säsong!  


/ Captain #6


Kommentarer
Postat av: lollo

Grattis till vinsten o nya fina poäng! Vågar man hoppas på att ni får lite fräschare bussar nästa säsong ;) Lycka till ikväll!!

2012-03-03 @ 10:18:55
Postat av: Ted

Tack mamma :) Ja, de kan man allt hoppas på ;) Haha! Tack, o kram!

2012-03-03 @ 11:24:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0