Det närmar sig...

Jaa, nu närmar det sig. Många ville kalla den förra matchen mot Tönsberg för årets match för Skien IHK. Men jag skulle vilja säga att matchen på torsdag, hemma på Isstadion mot Nesöya är årets match för oss. Det är matchen där vi kan "säkra" seriesegern. Vid vinst är vi fortfarande 4 pinnar före Tönsberg med 2 matcher kvar. Är ju tvåpoängssystem här, så rent poängmässigt kan dom knappa in alla 4. Men målskillanden, ja den talar tydligt till vår fördel.
Börjar faktiskt redan nu känna i kroppen att det börjar närma sig. En serieseger var längesen man va med om. Kan inte minnas om vi vann J-20 Div 1 eller om vi blev tvåa, upp i J-20 Elit gick vi iaf. Annars får jag gå tillbaka ända till vårt suveräna Team 88, då vi först vann U-15, sen också U-16 serierna. Speciell känsla såklart, även om nivån på denna serien är horribel så är en serieseger en sak man inte får chansen att uppleva så många gånger i sitt liv. Vi SKA bara fixa det här!

Matchen på torsdag skall bli väldigt spännande. Vi ställs mot ett Nesöya som de senaste säsongerna legat i den absoluta toppen i denna serien medan Skien harvat i mitten. Ett lag som försöker spela hockey, inget grislag som Rasta eller Drammen som spelar ovårdat och med en intern tävling i laget om vem som slår flest icings. På bortaplan slog vi dom enkelt, 10-3 i en match som var jämn i sisådär 6-7 minuter. Men ser framemot en jämn kamp denna gång då Nesöya gjort några fina resultat på senare tid.

En annan sak som ska bli spännande att följa är klubbens utveckling. Hur ska man satsa inför nästa säsong? Blir det 2 Div eller 1 Div? Vill man satsa framåt eller vill man bli strykpojkar? Många frågetecken som jag hoppas man kan få svar på inom en relativt snar framtid.
Klubben ska (förmodar jag) anordna en try-out, så om någon som läser här är lite sugen är det en god idé att besöka och visa upp sig och se/höra om klubben. Datum för try-outen är dock inte fastställt. Lovar att återkomma till det, när datum är satt. 
Hörde att Anders "Döset" Strandberg var sugen på att plocka ner grillorna från väggen igen. Han hade gjort sig här i Norge och i 3 Div vill jag lova!

Lite Sverige nu...
Olofström slog igår ut Björklöven. Man tog två raka på BORTAPLAN! Grymt imponerande!! Läste någonstans att klassiska Löven inte förlorat hemma på 19 matcher innan mötena med OIK. Givetvis grymt starkt av OIK! Nu ställs man mot Wings Arlanda. Tror minsjäl att OIK spelar i kvalserien till Allsvenskan om nån vecka.
Karlskrona slog ut Östersund efter visst besvär och nu ställs man mot Vita Hästen som sägs vara Sveriges bästa Div 1 lag. Respass tror jag, speciellt då Vita Hästen har hemmafördel.
Kallinge/Ronneby, nykomlingarna i ettan möter Nyköping. Blir nåt att bita i för KRIF. Känns som 50/50 där.
Upphaussade Tyringe fick en rejäl chock i kvalseriepremiären och torskade hemma mot Nittorp. En match man bara skulle vinna enligt de flesta. Men serien är lång, det kommer hända mycket under resans gång. Men väldigt viktigt för Tyringe mot Kungälv borta nästa.
Glimma, med "Lojje" i farten slog Trelleborg hemma tämligen enkelt och fick en liten revansch efter förlusten i Höör. Nu väntar Lund hemma i Trollarinken. Kan bli en rysare!

Imorrn blir det "Mustasch-uppdateringar". Skall bli kul och se om ungguttarna lagt på sig lite ansiktsbehåring...



Någon som sett denna varelse? Varit spårlöst försvunnen nu i 3 veckor.
Tacksam för tips!
Har ni tips, eller mot förmodan vet var varelsen befinner sig, slå mig en signal på nummer 98486188 eller lämna en kommentar.
Tack på förhand!!


/ Captain #6

 


Kommentarer
Postat av: Okänd

Enligt säkra källor har han gått under jorden efter en otursam natt på krogen i lördags..

2012-03-05 @ 20:58:24
Postat av: Ted

Usch då... Ständigt denna otur. Inte i Porsgrunn hoppas jag... Tackar "Okänd" för det snabba svaret!

2012-03-05 @ 21:08:27
Postat av: Blyg 240

Vill härmed tillägga att oddsen att de va jag som råkade i trubbar på sailor i porsgrunn inte hade varit omöjligt eftersom för många glashar sitt och säga. men alla vet att jag endast hotar! ;)

2012-03-06 @ 10:53:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0