Då var det över....

Sista matchen för säsongen är nu spelad. Och vilken avslagen historia det blev. Motivationen var ungefär i samma nivå som den man haft därhimma tidigare när man ska åka till Alvesta, Jonstorp eller Limhamn en mörk onsdagskväll i november-december. Den fanns alltså knappt där. Tempot påminde om pappa o Håsans gamla lag Unihoc i hockey-bockeyn himma i Kristianstad. Vi mötte seriens näst "tristaste" lag Ringerike II som gör allt för att trycka ner allt vad tempo och spel heter i träbonna-sulorna. För er som bryr er så är Rasta det mest trista laget i denna kvalitativa serie.

Vi vann matchen, 9-3 och visade ännu en gång att det är klasskillnad.

Biblioteksstämningen i hallen infann sig i vanlig ordning, såg dock inte några böcker. Så folket ville nog inte följa mitt råd. Måste dock medge att det blev lite stämning på slutet då klubbens stora juniortrupp (ca 9 spelare) drog igång lite ramsor. Man ville bla. se lagets coach Steinar dansa. Jag och alla de andra i laget, i motståndarlaget, domarna samt de övriga 15 närmast sörjande på läktarn bad en snabb bön till övre makter att vi skulle slippa bevittna detta hemska ting. Men nej, Steinar bjöd på dans. Och det är nog många med mig som kommer få problem med sömnen de närmsta dygnen.... 
"Jag dansar aldrig nykter" är en låt-titel som en av Sveriges största artister genom tiderna skapat. Steinar borde definitivt lyssna på den låten upprepade gånger.

Men nu är det över för den här säsongen, vilket jag upplever med blandade känslor. Det är skönt på några vis. Man får en jäkla massa tid att hitta på andra saker som man annars inte kan ägna sig så mycket åt. Man får chans att rensa skallen lite. Koppla bort den "egna" hockeyn. Njuta av SM-slutspelet på tvn, VM längre fram osv. Sen kan man ju gå ut en lördagkväll som alla andra mänskor och dricka ett par öl.
Det negativa är ju såklart att man snabbt saknar hockeyn som fasen. Man saknar träningarna, matcherna, tugget i omklädningsrummet med allt vad det innebär. 
Men här i Skien har dom is i hallen året runt, så de blir definitivt ett pass på is i veckan framöver. Men man ska komma bort från det lite med, det är viktigt.

Sitter just nu och bevittnar Hv71-Färjestad på tvn. Sudden, där Hv nyss avgjorde!! Jeeeeeees!!
Brynäs slog Frölunda.
Kvalserien startade med ikväll, där det hela började med en superknall! Rögle slog "stora mäktiga" Djurgården borta på Hovet. Leksand bortaslog Örebro och Timrå lyckades slå Bofors hemma i sudden. Det är många matcher kvar i den serien som oftast kallas "Sveriges skräckserie nr 1" i folkmun. I den serien kan allt hända!

Blev idag uppringd av den eminente skribenten/sportchefen Tomas Gustavsson på tidningen NSK därhimma. Han ställde en hel del frågor om Hockeyns Bakgård här i Norge. Vi pratade även en del om just den här bloggen. Kul att få positiv kritik och att få höra att folket därhimma uppskattar och tycker det är skoj att följa hockeylivet här i Norge. Jag började ju nyss med bloggen känns de som, så det ger ju mig såklart än mer inspiration :)
Tror de skulle komma en artikel i morgondagens NSK, så den kan ni ju köpa mamma o pappa ;)


Nu skall det bli intressant att följa klubbens ageranden den närmsta tiden. Så får vi se om det bli en fortsättning här i Skien för min och sambons del.

Gjorde 1+1 idag vilket var mitt mål innan denna extremt avslagna kamp. Landade på 80 poäng fördelat på 30+50 på 17 matcher. Radarpartnern Ola H landade på 59 poäng, 28+31 på 11 matcher. Tilläggas bör att jag tror att den alltid oskyldiga Ola H vann utvisningsligan vilket jag vet bör imponera på en viss Filip Nilsson nere i Spanien. 

Till sist, som jag lovat, Mustaschbilderna. Ungguttarna fick ju som sagt två extra dagar på sig att odla innan nästa fototagning. Skillnad? Njaaeee, bedöm själva....


En fortsatt fjunig Sindre Björlo, 15/3 -12


En fortsatt fjunig Martin Skipsgård Nilsen, 15/3 -12


Och en fortsatt fjunig Robin Gallefos Dahl, 15/3 -12


Må väl!


/ Captain #6


Kommentarer
Postat av: lollo

Då var det över ja...har varit roligt att följa er. Grattis till serieseger o grattis till fina poäng!!

Ska absolut köpa nsk imorgon, kul :)

Säkert att du tagit nya bilder på ungguttarna, eller är det samma som innan? ;)

2012-03-15 @ 23:18:29
Postat av: Ted

Jaa, hoppas de varit roligt att följa :) Takk takk!! :) Hahahahaha, nej det är faktiskt nya bilder :D

2012-03-15 @ 23:26:04
Postat av: Micke A

Var bilderna före eller efter rakning?

2012-03-15 @ 23:43:46
Postat av: Ted

Bilderna är från mittemellan kan man säga Mike. Dom har inte rakat sig på 15 dagar, och har 15 dagar kvar tills rakning sker....

2012-03-15 @ 23:53:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0