Harmoni

Träningen ikväll var god. Bra fart, gott humör och en jäkla harmoni! Kanske inte så konstigt när vi vunnit allt i serien såhär långt. Men, och det ska man komma ihåg, vi har inte vunnit ett skit ännu! 5 seriematcher kvar, där vi behöver vinna två. Men kan lova att vi går för seger i samtliga! Hur coolt hade de inte varit att gå genom en serie med bara vinster!? Men i vilket fall härligt att se alla leenden på träningarna!
Att stundens allvar börjar närma sig märks också, då tempot skruvas upp. Viktig match på fredag borta i Baerum Ishall mot Jutul IL II. En klubb som även har ett lag i 1 Division. Och vem vet vad dom lastar ner till vår match.
Ganska patetiskt det där med 1:a och 2:a lag om du frågar mig. Man satsar på 1:a laget medan 2:a lagen åker runt med 7-8 man och lirar. Cirkusnivå!! Satsa på juniorerna istället för bövelen och sänd de som inte platsar i 1:a laget till någon av de andra 2 klubbarna som ändå finns i samma ishall!
Varje ishall i Norge innehåller i snitt 2,5 klubb. Träningstider!!??
Det finns fler ishallar i Stockholm än vad det finns i Norge. Bara lite kuriosa.

Nog om det. Det var även skoj på träningen idag att se ungguttarnas början på "mustascher". De har fått några dagars dispens och började alltså idag. Egentligen hade kanske vissa av dom (läs Martin Skipsgård, Tim Ailo Myklebust, Sindre Björlo) behövt starta redan i augusti. Men regler är regler. Sindres 2 fjun syntes trots allt i omklädningsrummets skarpa lyse... På torsdag skall jag finna fram ett par modeller som ska få sin början på mustasch förevigad. Dessa bilder kommer sedan uppdateras löpande, vecka för vecka.

Kommer snart ett inlägg till om hockeyhaussén i skogen....


/ Captain #6

Trackback
RSS 2.0