Julklapp...

Det var flitiga fingrar på Hockeyns Bakgård denna afton....
 
Jag fick en fantastisk julklapp av mina svärföräldrar samt ena svåger.
 
 
Denna fantastiska bok läste jag ut på ynka 4 dagar, vilket får anses som en chock modell större då jag aldrig tidigare i mitt liv funnit ro att grotta ner mig i en god bok.
Men Zlatans bok samt då Connys bok har dock visat att även jag kan läsa litegranna.
 
 
Boken, "Conny Strömberg - en lirares bekännelser" är enligt mig en riktigt bra bok!
Är du som jag, hockeyfåne samt på senare år förundrats över denna man/myt/legend vid namn Conny Strömberg så bör du absolut slå till!
Den är värd varenda krona!
 
 
 
 
Detta inlägg avslutas med en Myt/Sanning? om denna oerhört spännande individ....
Bemärk att jag rakt av kopierar boken.
 
 
"Jag minns speciellt en rolig grej från 2008 då vi var i Innsbruck för att titta på Sverige i fotbolls-EM. Jag, min kusin och några andra hade stämt träff med Conny där och sedan skulle vi gemensamt ladda upp och titta på matchen. När vi träffar Conny är han klädd i blågul landslagsmundering från topp till tå. Han hade till och med gula skor på sig. Han hade också med sig två flaskor grogg. "Det enda jag ska dricka" förklarade han. Det var bara det att det rörde sig om två 1,5 litersflaskor grogg och blandningen, kan jag intyga, var mer än 50/50.
Följden: Efter ett par timmar somnade Conny på en brits i hotellfoajén. Vi försökte väcka honom utan resultat och satte sedan en lapp på honom med texten "Väck mig, jag har match på stadion ikväll".
Vi tänkte: "Han kommer aldrig att kunna ta sig till match, trots att han köpt biljett och allting". Vi fortsatte att göra vad vi kunde för att få liv i honom. Till slut lyckades vi få honom lite vaken och försökte få i honom vatten och en tablett.
"Conny, ta det här så mår du bra sen" sa vi.
"Nej, jag vill inte ha. Ge mig en cigarett istället" svarar Conny.
Vi fortsätter att envisas och till slut går Conny med på att ta tabletten. Han trodde säkert att det var en Alvedon eller liknande. Det var en Viagra.
När vi sedan lämnat Conny och åkt vidare till arenan står vi och laddar för Sveriges match mot Ryssland. Precis när nationalsångerna pågår för fullt hör vi en omisskännlig röst bakom oss:
"Tjenare grabbar!"
Conny har, ofattbart nog efter omständigheterna, lyckats ta sig de 25 taximinuterna till arenan och sedan letat upp oss bland 40 000 andra åskådare.
"Hur fan mår du Conny?" undrar vi.
"Jag är så jävla kåt att jag skulle kunna göra det i mittcirkeln" svarar han.
 
 
 
Tack för denna fantastiska julklapp!
 
Det var allt för ikväll gott folk!
 
 
 
/ Captain #6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0