Efter match, Hasle/Lören, Home

Det blev en kamp av sällan skådat slag.

En match som innehöll det mesta för att tillfredställa den för dagen fantastiska publiken.

Det var högt tempo, snabba spelvändningar, uppoffrande spel från båda lag samt en hel del spänning och nerv.

Drygt 14 minuter in i första perioden får Gaupene äntligen in pucken. Den "hete" Robbin "Backcheck-Rogge" Kristiansson trycker in pucken i mål efter ett mycket snyggt anfall.
Bara 9 sekunder senare smäller det igen. Den blott 16-årige Skien-sonen tillika stora talangen Kasper Skrettingland står för en riktigt grann balja. 2-0 sitter fint!
I power-play reducerar sen H/L och vi går till pausvila med en 2-1 ledning.

Hoppet är stort, vi har just avverkat den ur min synvinkel bästa perioden denna säsong.

Fem minuter in i andra kvitterar H/L, som även tar ledningen drygt 2 min före paus.
Men vi fortsätter att kriga och köra på.
Och med 35 sekunder kvar av perioden hänger Solberg kvitteringen.

Glädjen är givetvis stor!

Sista perioden blir sen ett 20 minuters hårt slag med en hel del fint spel från vår sida.
Men några mål blir det inte här, och matchen skall avgöras i sudden death.

Här är det H/L som drar det längsta strået, och får med sig "bonuspoängen" hem till Oslo.

Surt sa räven....
Men 1 poäng är bättre än ingen.

Andra saker jag reflekterat över efter denna match.

H/L kom ner till Telemark och Skien med en oödmjukhet jag inte sett på länge. Dom hade vunnit denna matchen redan innan den startade. Det syntes lång lång väg när dom anlände till Templet och fortsatte under värmningen, och senare även under matchen. Att sen vissa av deras spelare åker runt och är spydiga och arroganta under matchen hjälpte ju bara till att bevisa detta.

Har läst tidigare från en annan hockeyblogg som en spelare som huserar i samma serie som oss driver om hur illa H/L uppträtt lagen emellan. Bloggen nämnde bla "kaxiga Oslo-pojkar".
Jag är beredd att hålla med!

Är dock som sagt väldigt surt att vi inte lyckas vinna denna match, då vi för dagen är klart bättre än H/L.

Nu är det nya tag inför lördagens match borta mot Furuset.
DET FINNS INGET ANNAT ÄN SEGER OCH 3 FRISKA!!

Ali ali ali! Hej hej hej!

Hoppas alla ni som var och såg matchen ikväll blev förnöjda trots att vi bara fick med oss 1 pinne.