Tisdagsafton i vårsolen samt 1:a nyförvärvet...

Till att börja med vill jag be om ursäkt för att det inte blev nån uppdatering i söndagskväll som jag sade. Men men, ibland kommer saker emellan.

Det har varit en fin dag här i Skien. Solen har varit framme emellanåt, krydda det med lite ströregn och det känns nästan som himmavée.
Imorrn är det dessvärre utlovat regn.... Heeeela dan......

Jaja, nog om det.

I söndes var det ju som bekant Tippeligakamp på Skagerak Arena. Odd Grenland tog emot Fredrikstad.
Kampen i sig är väl inte mycket att skriva hem om. Odd spelade bra fotboll, rullade boll, skapade mängder med chanser. Meen, det sista saknades. Det var bara megaveteranen och lagkaptenen Morten Fevang som mäktade med en "scoring". På straff dessutom...
Fredrikstad då? Jo, dom påminde i mångt och mycket om ett allsvenskt lag. Lååååånga bollar, låååånga bollar och stundtals horribelt passningsspel.
I FFK finns två grabbar som är lite extra värda ett omnämnande. Norske landslagsmannen Tarik Elyounoussi. Bolltrollare som dock hade det svårt med att hantera sina lagkamraters långa bollar. Att killen är lite kort i rocken spelar kanske in på de. Men sevärd spelare, helt klart!
Den andre då. En gång i tiden blev han kallad för Helsingborgs IFs största talang sedan Henrik Larsson. Såldes till italienska Udinese och spåddes en lysande framtid. Numera, vid blott 23 års ålder är den forne mittfältseleganten OMSKOLAD till högerback.... Han fick 63 minuter, sen byttes han ut efter en relativt svag insats. Vad har hänt med killen!?
Resultat, 1-1. Odd har nu 4 pinnar. Medaljpratet är som bortblåst och vid förlust i nästa kamp (borta mot krislaget och forna svensklaget Stabaek) ser det minst sagt tufft ut....
______________________________________________________________________________________________

Idag var det isträning. Ja, efter den obligatoriska fysen såklart. Känns helt overkligt att få chansen att få vara på is hela sommaren. Tisdagar och torsdagar är det isträning som gäller. 1 timme och 15 minuters match mellan "de gamla" och "de unga". Lite sjukt att man tillhör "de gamla". Kanske tecken på att man inte är så ung längre.... Här är jag ju en av de absolut äldste. Men iallafall, snacka om VÄRLDENS roligaste konditionsträning!
Idag vann "de gamla" med 2-1 i matcher. Alltså, efter uppstarten, 1-0 till "de gamla".
Detta kommer att bli lite av en följetong för er läsare, tänkte hålla er lite uppdaterade med vad vi gör på isträningarna och hur matcherna blir :)
Roligast idag var att se målvaktsveteranen Espen Tangen använda sina nyinköpta helkomp stickor! För övrigt första gången i hans karriär som han kör helkomp!
Samt att se "Bergens" känsliga handleder. Smörpass på smörpass kryddat med ett par rejält tunga slagskott...
______________________________________________________________________________________________

Med tanke på att klubbens hemsida påminner lite om hemsidorna som fanns när min familj investerade i vår första dator 1996 samt att uppdateringen stundtals är obefintlig så tar jag till viss del på mig att presentera de värvningar klubben bestämmer sig för att göra.

PS! Här är senaste nytt från A-laget i Skien IHK ;)

Och nu kan jag med glädje konstatera att klubben precis gjort klart med säsongens första värvning!

Vem det är tänker jag dessvärre inte släppa nu ikväll, utan ni får helt enkelt lugna er tills imorrn ;)

Imorrnkväll, okänd tid släpps namnet och en utförlig intervju med all matnyttig information publiceras.

Så, trogna läsare! Håll ögonen öppna och ha tålamod ;)


Ha en underbar fortsättning på denna tisdagsafton!



/ Captain #6


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0