Internmatch, Svenskbesök & Ny Helg....

Igår var det så dags igen...
Ny internmatch, "Old-timers" vs. "Ungguttarna" på isträningen.
Dagen till ära hade det kastats om en liten aning i lagen. Isens yngste spelare hade fått dra på sig "Old-timers" mycket ärofyllda blåa dräkt medan en av de äldre fick dra på sig den lite mer illadoftande röda dressen.
Vi spelade som vanligt "Bäst av" matcher, där det är först till 5 som gäller.
Vi lät Ungguttarna susa iväg litegrann då dom fick chansen att vinna den första matchen. Kanske rent av beror på att våra gamla kroppar behöver en match för att bli varma? Vad vet jag ;)
Och som de susade iväg sen, både i kropp och i skalle! Man kunde nästan tro att de vunnit VM-guld efter första matchen. Att de inte "var där" i andra matchen syntes både klart och tydligt då det rann iväg rejält och snabbt. Ne, ödmjukhet är ett ord och begrepp ni behöver lära er pågar.
Tredje matchen blev sen lite jämnare, åtminstone målmässigt ;)
4-4 var ställningen efter att vi Old-timers hämtat upp ett 0-3 underläge. I en kontring kommer jag själv och den verklige Old-timern Brett Stewart (43 bast) i en 2 mot 1:a. Brett lägger ett smörpass som jag trycker i stolpen. På returen, vem fanns med och påpassligt framme om inte den yngste killen på banan tillika stora talangen Sander Hansen. Han sänkte sina forna lagkamrater på ett oerhört snyggt sätt då han lobbade pucken otagbart över den simmande keepern.
Glädjen var enorm och efteråt firades det med foto av vinnarlaget samt bastanta lösingar i garderoben!
Alltså, 2-1 igen och Old-timers har spätt på sin ledning till 2-0!
______________________________________________________________________________________________

I skrivande stund bör väl ännu en svensk ha anlänt till Skien. Ett tilltänkt nyförvärv kommer under helgen att besöka "byen" och klubben tillsammans med sin sambo. Lägenhetstittning, jobbsnack, bytittning, besök hos oss på Bataljonveien och mycket mycket mer väntar dessa under deras vistelse i Telemark.

Vem det rör sig om tänker jag som vanligt inte avslöja, ännu :)
Utan det får ni snällt vänta på...
Hoppas iaf att de ska finna det tillfredsställande här i Skien och att en underskrift inte dröjer alltför länge.
Då givetvis, är Hockeyns Bakgård först med att publicera namn och motsvarande.

Vet att det ryktats därhimma om ett visst "UFO". Men nej, det kan jag kraftigt dementera!
______________________________________________________________________________________________

Underbart att se hur Tre Kronors trupp till VM byggs upp för varje dag. Laget vimlar av kvalitetsspelare från NHL och detta börjar se riktigt smautrevligt ut! Senast i raden, Niklas "Kron Wall of Pain" Kronwall! VILKET TILLSKOTT!
En av våra abslout bästa spelare Henrik Zetterberg kommer. Likaså gör MEGAtalangerna Victor Hedman, Gabriel Landeskog och Jakob Silfverberg. Lägg därtill att Världens bäste offensiva back Erik Karlsson kanske kommer till Stockholm tillsammans med den svenska Kult-spelaren och NHL-veteranen Daniel Alfredsson.
Ne, detta kan bli RIKTIGT roligt! Vilket lag det kan bli av det här!

NHL-läget i Tre Kronor
Med i truppen nu:
Jhonas Enroth, målvakt, Buffalo, Victor Hedman, back, Tampa Bay, Gabriel Landeskog, forward, Colorado.
Ansluter till VM: Jonathan Ericsson, back, Detroit, Loui Eriksson, forward, Dallas, Henrik Zetterberg, forward, Detroit, Johan Franzen, forward, Detroit, Niklas Kronwall, back, Detroit, Niklas Hjalmarsson, back, Chicago, Viktor Stålberg, forward, Chicago, Marcus Krüger, forward, Chicago, Jakob Silfverberg, forward, Ottawa.
Inte svarat: Erik Karlsson, back, Ottawa, Daniel Alfredsson, forward, Ottawa, Mikael Samuelsson, forward, Florida.

Många är dom som fått smaka på "The Kron Wall of Pain"! Hoppas det blir en hel del till under VM, varför inte ett par norrbaggar i premiären? ;)

Hoppas ni får en lika fantastisk helg som jag kommer få!


/ Captain #6

Trackback
RSS 2.0