1:a nyförvärvet....

Alla papper är signerade, kontraktet anlände i ett fagert kuvert (ett sådant där med doft) till brevlådan på Åsen.
Detta bekräftar Skien IHKs första värvning inför säsongen 2012/2013.

Spelaren det handlar om var min hemlige gäst under Try-Out helgen.
Och det är tack vare klubbens insatser i hemlighetsmakeriet (lakanet som jag berättat om tidigare) som värvningen fortfarande inte läckt ut till allmänheten.

Spelaren det handlar om är en barndomskamrat till mig. Vi växte upp tillsammans i KIKs legendariska och mycket framgångsrika Team 88-lag. Även nästan alla juniorår spenderade vi i samma omklädningsrum.

Spelarens namn är Robin Lindal!
En målvakt som är känd långa vägar för sin reptilplock.
Robin har de senaste 4 säsongerna spelat i Stingers, alltså Sölvesborgs IK och var delaktig i deras avancemang från trean till tvåan.
Han har för andra gången i sitt liv valt att klippa navelsträngen från hemstaden Kristianstad och beräknas flytta till Telemark och Skien i början på juni.

Efter en utflykt och hockeygym-gående i Växjö under juniortiden valde han att fortsätta gymnasiegåendet hemma hos oss i Kristianstad. När sedan vårt fantastiska juniorlag i KIK splittrades valde Robin spel i Div 3 och Sölvesborgs IK där han sedan varit ohotad förstamålvakt ett antal säsonger. Robin har även ett antal matcher som utlånad till Osby IK på meritlistan.

Robin var som sagt min hemlige gäst under Try-Outen här helgen den 14-15 april och gjorde ett synnerligen gott intryck både på isen och vid sidan om den. Han visade upp ett lugnt och tryggt målvaktsspel och glänste till rejält med ett par Monsterplockar!
Som lite av en belöning fick Robin ett kontrakt med sig hem. Det kontraktet har han nu till klubbens, min och alla våra fanatiska supportrars stora glädje valt att sätta en liten signatur på!

Det är alltså målvakten Robin Lindal som blir Skien IHKs första värvning inför säsongen 2012/2013



Ikväll vid för tillfället okänd tidpunkt publiceras en utförlig intervju med Robin, så håll utkik ni kära läsare :)


Varmt välkommen till Telemarks Stolthet, Skien IHK Robin!



/ Captain #6


Kommentarer
Postat av: Gunn-Kristin

Kjempebra :) Velkommen skal han være,gleder meg til sesong start:) JIPPI!!!

2012-04-25 @ 10:55:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0